Arvika-Eda samordningsförbund
Skriv ut

Verksamhetsdag Arvika Eda samordningsförbund 9 september.

Arvika Eda samordningsförbund har förbundsdag 9 september. Verksamheten i Plattform för samverkan redovisar sina resultat under årets och framgångsfaktorerna som är uppmärksammade via NNS och indikatorprojektet. Därefter redovisas verksamheten våra insatser med arbetsintegrerade sociala företag. Våra praktikplatser tillsammans med Jössenavet är viktiga för våra deltagare i Plattform för samverkan.

Under dagen får vi besök av Samordningsförbundet Båd-eså som berättar om sin verksamhet som i vissa delar liknar vår. Vi har många gemensamma utmaningar och gemensamma lösningar och under dagen jobbar vi också med att arbeta med underlag för kommande verksamhetsplan 2022.

Dagen avslutas med en föreläsning från Bi Puranen från Institute for future studies www.iffs.se. Bi berättar om sin forskning som pågått i många år och handlar migration till Sverige. Föreläsningen belyser framtida samhällsutmaningar för Värmland. Föreläsningen ger många nya aha upplevelser och förhoppningsvis kan även detta ligga till grund för framtida beslut i våra verksamheter. Titta gärna på föreläsningen som ligger under fliken dokument här på sidan.